Wie ben ik

Tijdens het bezoek aan de grootouders in mijn kleine patotter jaren weerklonk de vraag; “Opa, rugje?” Zo lang ik me kan herinneren, masseerde opa onze rug.
Hoe verslavend was dat!


Ik ben je dankbaar, Grootvader. Want door jou werd massage deel van mijn levensstijl. Hoef ik geen taboes te doorbreken. Door jou weet ik dat het lichaam dit nodig heeft. Bovenal herbeleef ik de fantastische herinnering aan jou bij het doorgeven van dit geschenk.

Wie ik ben die dit nu schrijft, is iemand geïnspireerd door familie!

Mijn naam is Jolinde.

Zoals zovele ontdekte ik over de jaren mijn eigenheid en onderscheidde mijn passie zich van mijn interesses. Hierbij is intuïtie altijd sterk aanwezig geweest. Het probeert me tegen beter weten in te leiden en slaat me soms al eens voor men hoofd.

Als Orthopedagoog bachelor waagde ik als vrijetijd en trajectcoach mijn eerste sprong in het werkveld. Met een bachelor na bachelor in de geestelijke gezondheidszorg kriebelde het om mijn eigen aanpak te hanteren in het psychiatrisch verzorgingstehuis. Een overtuiging dat passie aan de basis ligt van het herontdekken van de identiteit en de eigenheid in het vinden van de rust die ondersteund in deze zoektocht.

Dankzij de noden in mijn werkomgeving, kreeg ik de kans een bijscholing te volgen rond de pathologieën van het menselijk lichaam, m.n. de zorgkundige handelingen.
Noem het lotsbestemming. De kennis katapulteerde me terug de tijd in. De tijd waarin ik experimenteerde met mijn – overdreven veel – interesses en een basiscursus ontspanningsmassage volgde. Het ontlook een nieuwe gedrevenheid. Ik besloot de beide te combineren. Als zorgmasseuse verbind ik me met mensen die een rustgevende en welzijnsbevorderende massage hard nodig hebben. Ook hier richten we ons op de eigenheid van optimale ontspanning met extra aandacht voor de noden van je lichaam.

Wil je meer weten over wat een zorgmassage precies is, klik dan even door naar de pagina ‘Massages gekruid met zorg‘.

Ben je geïnteresseerd in mijn de massages zonder specifieke zorgbehoeften zoals een kruidige ontspanning, het aanpakken van – altijd aanwezige – stressknobbels, ontspanning op het werk?
Dan kan je terecht bij ‘Massages op het ritme van de huid‘.

Reguliere Massages gecertificeerd door

Zorgmassages
gecertificeerd door
*Binnenkort*
lid van Netwerk zorgmasseurs Vlaanderen en Brussel

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close