Gekruid met zorg

Prijs: €20 per 15 min – €35 per 30min – €50 per 45min – €60 per 60min
inclusief aromazorg

Personen met fibromyalgie of reumatische aandoeningen

Afhankelijk van de warmte- koude gevoeligheid, de stramheid, het pijnniveau en uw vermoeidheid, kan gekozen worden tussen twee soorten massages.
Enerzijds kunnen we ons focussen op het parasympathisch zenuwstelsel waarbij rust en herstel centraal staan.
Leg je liever de nadruk op de klachten veroorzaakt door fibromyalgie zoals slaapproblemen, tintelende handen en voeten, hoofdpijn, duizeligheid en concentratie problemen. Dan kan gekozen worden voor de tenderpoint massage.
Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van warmtetherapie via een warmte kompres

Waardering: 1 uit 5.

Ouderen

Wanneer het lichaam vaker van zich laat horen, kan het baten om regelmatig een massage te ontvangen. Het doorbreekt de vicieuze cirkel die begint bij pijnlijke of stramme gewrichten.
Warmte, ontspanning, etherische olieën – en een gezellige babbel – werken in op lichaam en geest. Via de rust werken we aan een lichaamshouding die slijtage van de tussenwervelschijven reduceert en de slaap bevorderd.
Kom je verwarmen onder het infraroodpaneel in het salon of verwen jezelf in eigen huis, RVT of WZC.

Waardering: 1 uit 5.

Massage bij mensen met dementie

In alle stadia van dementie is een massage te ontvangen. In combinatie met aromazorg en diepgaand contact kan je de mensen helpen ontspannen door een gevoel van basisveiligheid te garanderen. Een massage kan zowel een kalmerend als stimulerend effect hebben. Samen met de nauwe omgeving kijken we naar de noden. Niets staat vooraf vast gezien er wordt ingespeeld op het moment. de massage wordt langzaam opgebouwd zodat de persoon kan wennen aan het onbekende contact en het gewenste comfortgevoel kan ervaren.

Waardering: 1 uit 5.

Steeds gecombineerd met

Aromazorg

Aromazorg is het toespitsen van aromatherapie voor specifieke doelgroepen. Er wordt gekeken naar de klachten en symptomen die jij wilt aanpakken. De etherische olie wordt dan gebruikt in de massage of als verstuiving in het salon.


Binnenkort ook te verkrijgen

Mensen in palliatief stadium

Mensen met ALS / MS / Parkinson

Massage bij baby’s en jonge kinderen

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close